![]() |
|
|||||||
| Kahve ve Toplum Kahvenin Kültür, Tarih, Sanat, Edebiyat Gibi Toplumsal Hayata Olan Etkileri |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
|||
|
|||
|
Sabahlari kahve ile uyanmak bir cogumuzun vazgecilmez rituelidir sanırım. Peki ya sabahları cidden kahve ile uyanmaya ne dersiniz?
![]() Bugun bu sabunlari gordum ve hemen aldim. Gercekten ilginc geldiler, icinde ogutulmus kahve var, hatta arabicaymis kahve. Sabahları yuzunuzu yıkarken gercekten uyanmak icin ideal. ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
aa ne guzelmiş be
birinin bunu dusunmesi iyi olmus, zaten yanlış hatırlamıyorsam masterbarista geçen sene kahve telvesi ile ilgili bir yazı yazmıştı, muşterilerden birisi yüz maskesi yapmak için istemiş cilde iyi geliyor diye.
|
|||
|
|||
|
kahveyle uyanabileceğimiz ürünlere bir yenisi de tesadüfen rastladığım kahveli duş jeliyle ekleniyor. duştan sonra kahve kokuyor insan buram buram
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Arkadaşlar, bu işin sonu nereye varacak?
![]()
|
|||
|
|||
|
Ben arabanın içini kahve kokutmaya başladım. Bir avuç kadar kavrulmuş çekirdeği ufak bir kağıt içinde arabada bırakıyorum, sabah yola çıktığımda arabanın içi kahve kokuyor. 3-4 günde çekirdeğin kokusu geçiyor, o zaman da yeniliyorum. Sabah sabah kahve kokusu çok iyi geliyor. Kahve kokulu oda spreyi gibi birşeyler yapsalar alırım hemen.
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
bu arada kahve parfümü vardı sanırım bilen varmı?
|
|
|
|||
|
|||
|
Ben geleneksel "kahveyle uyanma" yöntemini tercih ediyorum sabahları.. Media Markt' dan timer özelliği olan piriz aldım. Kahve makinesini açık bırakıp pirizi sabah uyanmadan 15 dakika öncesinde elektrik verecek şekilde ayarlıyorum. Böylece uyandığımda espresso makinem ısınmış ve kahve demlemeye hazır hale geliyor. Timerlı pirizleri herkese tavsiyede ederim. Özellikle filtre kahve içenler için
![]() |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|